Glad Delaney fokuserer kun på FCK i efteråret

FC Københavns anfører, Thomas Delaney, skal fra januar repræsentere Werder Bremen i den tyske Bundesliga.

Midtbanespilleren er glad for skiftet, men vil ikke bruge kræfter på sin kommende arbejdsgiver før januar.

– Jeg ser meget frem til at gå i krig med opgaven i Bundesligaen for Werder Bremen, men i det næste halve år er der kun én ting, der tæller for mig, og det er at levere alt, hvad jeg har i mig for FC København.

– Vi har nogle meget vigtige opgaver foran os, som jeg ser meget frem til at være en del af. Det er altafgørende for mig, at ingen kan sætte en finger på min indsats det næste halve år, hvor jeg vil gøre mit yderste for, at vi sammen opnår de store mål, vi har i FCK, siger Thomas Delaney til FC Københavns hjemmeside.

FCK har solgt klubbens anfører til tysk klub

FC København skal forsøge at spille sig i Champions League-gruppespillet i næste uges returkamp mod Apoel FC fra Cypern.

Københavnerne vandt tirsdag 1-0 i det første opgør, hvor Thomas Delaney stod for oplægget til den enlige scoring.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and
%d bloggers like this: