FCK og Delaney har aftalt salgspris

Der er ikke meget hokus-pokus om, hvorvidt FC København skal sælge sin anfører, Thomas Delaney, eller ej. Det er ifølge manager Ståle Solbakken fuldstændig op til Delaney, hvis det rigtige bud kommer. For han har aftalt med sin anfører, hvilken pris FC København vil acceptere nu.

»Det er helt op til Delaney. Det er ligegyldigt, om vi har en skriftlig eller mundtlig aftale om det, fordi vi har givet håndtryk på det. Der er sat en fast salgspris,« sagde Solbakken efter 3-0 sejren onsdag aften over rumænske Astra Giurgiu, der sendte FC København i playoffrunden før Champions League. Han afviste, naturligvis, at røbe prisen.

3-0 sejren, og 4-1 samlet, betød meget for FC København, men også for Delaney og muligheden for, at han spiller denne sæson færdig i Superligaen.

»Kommer der et godt tilbud, må jeg gøre det op, om jeg føler, at det er bedre end at spille her, men det er især den europæiske fodbold, som trækker. Jeg tror dog ikke, at jeg vil kunne sætte mig i en situation, hvor jeg kan kræve, at jeg skal spille Champions League-kvalifikationen færdig før et skifte,« sagde Thomas Delaney ærligt efter sejren over Astra.

Han uddybede.

»Jeg arbejder med det scenario, at vi spiller i Champions League, og så må jeg gøre op med mig selv, hvis der kommer et tilbud, om det er bedre samlet set end at spille her.«

Delaney afviste, at han forlænger sin kontrakt med FC København, selv om Ståle Solbakken tidligere har sagt, at klubben har tilbudt Delaney den mest lukrative kontrakt i klubbens historie.

»Den tanke er jeg færdig med at have, og det bliver ikke aktuelt,« sagde Delaney.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and
%d bloggers like this: